Thursday, 20 September 2012

Ape laaa...


Assalamualaikum.

ok sedang aku bergaya merayau rayau di twitter tetiba ada makwe ni post Gud Morning. aku dengan bermodalkan muka hensem dan dp baru kt twitter test la reply tweet dia.ok part yang best dia reply balik dan kami bertweet dua tiga kali,.

Lepastu bila aku nak skodeng Profile twitter dia tak boleh. rupanya dia dah unfollow aku dan block aku. kebabian apakah ini ? apa dosa aku woi, apa dosa aku. oleh yang demikian sekaligus aku rasa macam dia unfollow dan block aku sebab aku tak hensem.

atau pun dia terlihat rupa aku macam seekor raksasa ganas. "ape laaa" *gaya akmal


p/s : ok saja update mengelakkan dari bersawang blog ni.


No comments:

Post a Comment