Saturday, 1 October 2011

Breakup Lines , Dan Double Meaning by boys !

Assalamualaikum ...

Tahukah Anda , Bila Bf Korang nak dump korang , korang perasan tak , ayat - ayat mereka memang murni dan alasan deorang jugak munasabah gila . Dan Dengan ayat Murni Tersebut Lah membuatkan Korang Bulehla Terima Yang mereka dump korang .
Disebalik frasa - frasa ayat murni dan alasan - alasan konkrit tersebut , sebenarnya ada makna tersirat or dalam omputehnye its been called "DOUBLE MEANING" .

Jom Gua Kasik Contoh Sikit :-





Haaaaa , nampok dak ? Ekceli , bila bf  korang kasik alasan nak dump korang tuh , alasan mereka tuh , dusta belaka - laka . Tapi korang tahu , Gua bukan camtuh , Gua baik apa . Kah kah kah .



So , Bila Korang Kena Dupm nanti , atleast korang tahu lah bahawa alasan - alasan murni beliau tuh , dusta belaka - laka , Cilaka betoi , Petuihhh .

Dan , Tahukah Anda , Semanis manapun janji yang pernah dilafaz , ingatlah kita masih terikat pada ketetapan Allah . Seindah manapun bayangan hari depan yang diimpikan , ingatlah kita tetap menerima keputusan dari Allah . Dari Nya ianya datang ... KepadaNya kita harus redha , pasrah dan berserah ... 

p/s : Bila lu orang dah kena dump , janganlah kecewa ibarat kau bukan orang islam , Bunuh Diri bagai , lari dari rumah , telan pil2 bangang dan sebagainya . Ingatlah yang kau ada Allah swt yang sentiasa disisi . Mengadu padanya yang maha mendengar , mohon kepadanya supaya kau orang dapat hidup yang lebih baik ...

No comments:

Post a Comment